De llops i caputxetes

DE_LLOPS_I_CAPUTXETES(1)

Autor: Antoni Bardera i Serafí Gimeno
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1Data de publicació: 02/02/2016
ISBN: 978-84-944762-6-6
Número de pàgines: 178

Preu: 16,50 €

(dte. 5% 15,68 €)

Sinopsi

De llops i caputxetes, és el primer assaig en català sobre la perversitat en totes les seves variants: maltractament i xantatge emocional, assetjament psicològic, seducció….

De llops i caputxetes és un viatge no apte per a totes aquelles persones que creuen en la bondat intrínseca de l’ésser humà. La maldat pura, sense pal·liatius de cap mena, existeix i com més es trigui a assumir-ho, més gran serà el nombre de víctimes en mans d’agressors, psicòpates, assassins en sèrie, femmes fatales, etc.

A l’Estat espanyol hi ha uns dos milions i mig de persones assetjades en el seu lloc de treball, l’assetjament escolar és un problema cada vegada més greu i la psicopatia i el trastorn límit de la personalitat –presents en bona part dels individus maltractadors– són síndromes sobre les quals existeix una gran confusió, a causa de creences errònies o per manca d’informació. De llops i caputxetes procura omplir aquestes llacunes oferint respostes a les preguntes següents: Què li passa, a la persona perversa? Què la motiva? Per què actua així?

Biografies dels autors

Antoni Bardera Trull (Girona, 1967) és diplomat en Ciències Religioses i professor de comunicació i habilitats socials. Expert en Programació NeuroLingüística (PNL). Imparteix nombrosos cursos de formació laboral en l’àmbit sanitari i assistencial.

Serafí Gimeno Solà (Porqueres, 1962) combina les facetes d’escriptor i activista per la defensa del medi natural. La seva obra narrativa ha merescut diversos reconeixements. Com a assagista cal destacar l’obra Bestieses (2006), en la qual subratlla la necessitat imperativa que té la humanitat de no continuar agredint la biodiversitat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s