Calendario

Calendario de Presentaciones y Charlas

Premsa sobre De llops i caputxetes

26/01/2017

Bibarnabloc ressenya De llops i caputxetes.
L’Espai col·laboratiu de recomanacions i promoció cultural de les Biblioteques de Barcelona, Bibarnabloc, ha ressenyat l’obra De llops i caputxetes, d’Antoni Bardera i Serafí Gimeno.

A l’article es destaca que el llibre resulta molt sintètic i clar. Amb abundant bibliografia al final de cada apartat, apartats curts i senzills d’assimilar (que intuïm no pas d’elaborar).

Podeu llegir l’article sencer entrant aquí.

25/11/2016

Presentació de De llops i caputxetes a Anglès
A les 19.30h a la Biblioteca Joaquim Bauxell

08/04/2016

Presentació de ‘De llops i caputxetes’ a Santa Coloma de Farners
Anotni Bardera presentarà el seu assaig sobre la perversitat en el marc d’un dels cursos que imparteix sobre la mateixa temàtica.

L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Joan Vinyoli, a les 20h.

29/03/2016

Presentació de De llops i caputxetes a Girona
Antoni Bardera i Serafí Gimeno presentaran el seu llibre sobre la perversitat a La Casa de Cultura de Girona, a les 19h.

23/03/2016

Gràcia Món es fa ressò a través d’una vídeonoticia de la presentació de De llops i caputxetes a Barcelona
Si us vau perdre l’acte de presentació del llibre De llops i caputxetes, d’Antoni Bardera i Serafí Gimeno, a Barcelona, Gràcia Món us dóna l’oportunitat de reviure’l.

Podeu veure un recull dels millors moment clicant aquí. O si ho preferiu, podeu veure la presentació sencera fent clic aquí.

18/03/2016

Presentació del llibre De llops i caputxetes a Barcelona

Antoni Bardera i Serafí Gimeno presentaran la seva obra De llops i caputxetes el proper divendres 18 de març a les 7 de la tarda a El Corte Inglés d’El Portal de l’Àngel.

Els autor estran acompanyat de Adolf Tobeña, Catedràtic de Psiquiatria i Psicologia Mèdica de la UAB, i Miguel Ángel Soria, Doctor en Psicologia i professor de la UB.

23/02/2016

El Punt Avui es fa ressò de la publicació de De llops i caputxetes
La secció Cultura del diari El Punt Avui d’aquest dimecres 23 de febrer dedica un article a De llops i caputxetes, un estudi sobre la perversitat, obra de Toni Bardera (Girona, 1967) i de Serafí Gimeno (Porqueres, 1962)

Podeu llegir l’article clicant aquí

Anuncios